_Til voksne/pårørende til et barn/en ung der har været udsat for seksuelt misbrug.


Erfaringer fra arbejdet på Kvisten fortæller os, at det er vigtigt med en tidlig og målrettet indsats for at afhjælpe senfølgerne af seksuelle overgreb og at det betyder meget for børn/unge at vide, at de ikke er de eneste, der har haft sådanne oplevelser. De voksne, der kommer på Kvisten for at få hjælp fortæller alle, at de ville ønske, at der havde været et lignende tilbud til dem, da de var yngre.

Dette tilbud om gruppesamtaler er ikke et terapeutisk behandlingstilbud, men et supplement til anden behandling. Vi vil i stedet søge at skabe et forum, hvor børnene kan dele deres oplevelser, følelser og erfaringer med hinanden og se, at de ikke er alene om deres oplevelser. Formen på gruppemøderne vil være temabaseret samtale og fokus vil være på muligheder og resurser samt på udviklingen af personlige og sociale kompetencer.

Gruppelederne får løbende supervision af en professionel og hele forløbet inkl. metoder er planlagt og struktureret i samarbejde med en professionel.

Vi har lavet to foldere, hvor vi beskriver disse samtalegrupper:

  1. En der henvender sig til pårørende/behandlere til børn/unge, der har været udsat for seksuelt misbrug.
  2. En til børn og unge mellem 13 og 18 år, der har været udsat for seksuelle overgreb. Begge foldere kan bestilles ved at kontakte kvisten ved enten at ringe eller sende os en besked fra vores Kontakt Kvisten side.

Se også muligheder for Telefonrådgivning


Gruppe for mænd
Der er en terapigruppe for mænd i Viborg og vi påregner at starte nye grupper op for mænd i Silkeborg og Aalborg i efteråret 2016.
Hvis du ønsker at deltage kontakt os på: 60 70 72 57.Nyheder Aarhus:
Løbende opstart af terapigrupper for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb.Nyheder Viborg:
I Viborg, Skive, Holstebro, Silkeborg og Randers er der terapigrupper for kvinder..Frivillige søges:
Kvisten Viborg søger terapeuter i Aalborg, Viborg, Skive, Holstebro og Randers. Ring: 60 70 72 57
Nyhed:
Se Kvistens Jubilæumsskrift.
_
_