_Telefonrådgivning


Du har mulighed for helt anonymt at tale med en via telefonen uden at skulle vise ansigt og fortælle dit navn. Et opkald og en telefonsamtale kan være en god måde at bryde års tavshed og hemmeligholdelse på, og en god måde endelig at få hjælp. Vi har tid til at lytte til din historie og erfaring med at tale med mennesker, der har brug for hjælp.


Mange af de mennesker, der får hjælp på Kvisten, har brugt Kvistens telefonrådgivning som afsæt til et gruppeforløb eller et personligt rådgivningsforløb. I vores telefoniske rådgivning kan vi også fortælle dig om andre muligheder for at få hjælp i Aarhus og i Danmark.


Du har også mulighed for at ringe til Kvistens mobiltelefon, udenfor Kvistens telefonåbningstid, hvor du kan aftale en tid med Kvistens frivillige rådgiver for fx en telefonisk eller en personlig rådgivningssamtale.


Du kan kontakte Kvisten Aarhus på 86 15 81 50. Du kan også komme og få en kop kaffe hos os, eller læse mere om muligheder for E-mail rådgivning.


du kan kontakte Kvisten Viborg på 60 70 72 57 og kvisten Aalborg på 50 54 25 50.


Gruppe for mænd
Der er en terapigruppe for mænd i Viborg og vi påregner at starte nye grupper op for mænd i Silkeborg og Aalborg i efteråret 2016.
Hvis du ønsker at deltage kontakt os på: 60 70 72 57.Nyheder Aarhus:
Løbende opstart af terapigrupper for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb.Nyheder Viborg:
I Viborg, Skive, Holstebro, Silkeborg og Randers er der terapigrupper for kvinder..Frivillige søges:
Kvisten Viborg søger terapeuter i Aalborg, Viborg, Skive, Holstebro og Randers. Ring: 60 70 72 57
Nyhed:
Se Kvistens Jubilæumsskrift.
_
_