_
    
| Forsiden | Login


Telefonrådgivning


Du har mulighed for helt anonymt at tale med en via telefonen uden at skulle vise ansigt og fortælle dit navn. Et opkald og en telefonsamtale kan være en god måde at bryde års tavshed og hemmeligholdelse på, og en god måde endelig at få hjælp. Vi har tid til at lytte til din historie og erfaring med at tale med mennesker, der har brug for hjælp.


Mange af de mennesker, der får hjælp på Kvisten, har brugt Kvistens telefonrådgivning som afsæt til et gruppeforløb eller et personligt rådgivningsforløb. I vores telefoniske rådgivning kan vi også fortælle dig om andre muligheder for at få hjælp i Aarhus og i Danmark.


Du har også mulighed for at ringe til Kvistens mobiltelefon, udenfor Kvistens telefonåbningstid, hvor du kan aftale en tid med Kvistens frivillige rådgiver for fx en telefonisk eller en personlig rådgivningssamtale.


Du kan finde vores telefonnummer her: Kontakt Kvisten. Du kan også komme og få en kop kaffe hos os, eller læse mere om muligheder for E-mail rådgivning.
Her finder du os
Thisted
Nykøbing
Skive
Holstebro
Viborg
Randers
Silkeborg
Aarhus


Nyheder Aarhus:
Opstart af terapigruppe i foråret 2014 for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb samt gruppe for pårørende.


Nyheder Viborg:
I Viborg, Holstebro,Silkeborg og Randers er der terapigrupper for kvinder, der har været udsat for seksuelle overgreb.Frivillige søges:
I Viborg, Skive og Aarhus-(Genopslag.nye.frivillige.Aarhus.doc)

_
_