_Foredrag


Foredrag og oplysning og seksuel misbrug


Som en del af Kvistens arbejde med mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb, vil vi meget gerne informere om seksuelle overgreb. Dette gør vi for at skabe en dialog med befolkning og politikere og for at gøre opmærksom på problemet, dets omfang, følger og behandlingen deraf. Vi mener det er vigtigt, at alle bliver opmærksomme på, at seksuelle overgreb både er et samfundsmæssigt og et personligt problem. Ved at fortælle om seksuelle overgreb håber vi at gøre mennesker istand til at genkende symptomer og handle hensigtsmæssigt i forhold til det. Vi håber også at synliggørelsen af problemet kan hjælpe børn og unge, der bliver eller er blevet misbrugt, til at vide, at det de har været udsat for er forkert og ikke er deres skyld.


Du kan bestille foredrag på Kvisten. Vi fortæller gerne om: Seksuelle overgreb, symptomer på samt følger af seksuelle overgreb, behandling af seksuelle overgreb, om Kvistens arbejde generelt eller om det du/I synes, der kunne være interessant at høre om.


Det er også muligt at komme forbi Kvisten i Aarhus til en snak. Kom og få en kop kaffe.Gruppe for mænd
Der er en terapigruppe for mænd i Viborg og vi påregner at starte nye grupper op for mænd i Silkeborg og Aalborg i efteråret 2016.
Hvis du ønsker at deltage kontakt os på: 60 70 72 57.Nyheder Aarhus:
Løbende opstart af terapigrupper for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb.Nyheder Viborg:
I Viborg, Skive, Holstebro, Silkeborg og Randers er der terapigrupper for kvinder..Frivillige søges:
Kvisten Viborg søger terapeuter i Aalborg, Viborg, Skive, Holstebro og Randers. Ring: 60 70 72 57
Nyhed:
Se Kvistens Jubilæumsskrift.
_
_