_
    
| Forsiden | Login


Foredrag


Foredrag og oplysning og seksuel misbrug


Som en del af Kvistens arbejde som støttecenter for mennesker, der har været udsat for seksuelle overgreb, vil vi meget gerne informere om seksuelle overgreb. Dette gør vi for at skabe en dialog med befolkning og politikere og for at gøre opmærksom på problemet, dets omfang, følger og behandlingen deraf. Vi mener det er vigtigt, at alle bliver opmærksomme på, at seksuelle overgreb både er et samfundsmæssigt og et personligt problem. Ved at fortælle om seksuelle overgreb håber vi at gøre mennesker istand til at genkende symptomer og handle hensigtsmæssigt i forhold til det. Vi håber også at synliggørelsen af problemet kan hjælpe børn og unge, der bliver eller er blevet misbrugt, til at vide, at det de har været udsat for er forkert og ikke er deres skyld.


Du kan bestille foredrag på Kvisten. Vi fortæller gerne om: Seksuelle overgreb, symptomer på samt følger af seksuelle overgreb, behandling af seksuelle overgreb, om Kvistens arbejde generelt eller om det du/I synes, der kunne være interessant at høre om.


Det er også muligt at komme forbi kvisten til en snak. Kom og få en kop kaffe,
Her finder du os
Thisted
Nykøbing
Skive
Holstebro
Viborg
Randers
Silkeborg
Aarhus


Nyheder Aarhus:
Opstart af terapigruppe i foråret 2014 for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb samt gruppe for pårørende.


Nyheder Viborg:
I Viborg, Holstebro,Silkeborg og Randers er der terapigrupper for kvinder, der har været udsat for seksuelle overgreb.Frivillige søges:
I Viborg, Skive og Aarhus-(Genopslag.nye.frivillige.Aarhus.doc)

_
_