_Aarhus


Kvisten
Brendstrupvej 72 E kld
8200 Aarhus N


Telefonnummer: Tlf: 86 15 81 50 onsdag 16-20.


Mailadresse: aarhus@kvistene.dk


Du kan henvende dig anonymt.


Starter du i et forløb på Kvisten Aarhus, skal vi bruge dine oplysninger, du bliver dog ikke registreret nogle steder.


Frivilliggruppen
I Kvisten i Aarhus består personalegruppen af 14 psykologistuderende sidst på psykologistudiet ved Aarhus Universitet. Vi tilbyder individuel terapi, gruppeterapi såvel som parterapi for voksne, der på et tidspunkt i deres liv har været udsat for seksuelle overgreb samt deres pårørende.Til de pårørende tilbyder vi 4 timers psykoedukation.


Informationssamtale
Hvis man gerne vil starte i et terapiforløb hos Kvisten, skal man kontakte os via mail eller telefon, og vi booker herefter en informationssamtale. I denne samtale danner vi os et overblik over den overgrebnes historie, baggrund, sociale netværk mv. Formålet med samtalen er, at vi kan vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe. Når vi i frivilliggruppen har undersøgt dette, kontaktes personen og informeres om vores tilbud. Typisk vil det være et individuelt forløb, hvor man mødes én gang om ugen á en times varighed.


Terapiens varighed
Terapiens varighed er meget forskellig, fra et par gange til et længerevarende forløb, det aftales mellem den enkelte rådgiver og klient.


Typisk vil man starte i et individuelt forløb, og senere - hvis muligheden foreligger - starte i et gruppeterapeutisk forløb.


Vi starter løbende gruppeforløb op, så henved dig gerne, hvis du er interesseret heri.


Er det for stort et skridt at starte i et egentligt terapiforløb, er man velkommen til at kontakte os pr. mail, eller via vores telefonrådgivning hver onsdag mellem 16-20.


Brugerbetaling
Vi har på Kvisten i Aarhus en brugerbetaling på 50 kr. pr. samtale. Pengene fra brugerbetalingen går primært til supervision og videreuddannelse af det frivillige personale.

_
_