_Aarhus


Kvisten
Brendstrupvej 72 E kld
8200 Aarhus N


Telefonnummer: Tlf: 86 15 81 50 onsdag 16-20.


Mailadresse: aarhus@kvistene.dk


Du kan henvende dig anonymt.


Starter du i et forløb på Kvisten Aarhus, skal vi bruge dine oplysninger, du bliver dog ikke registreret nogle steder.


Frivilliggruppen
I Kvisten i Aarhus består personalegruppen af 14 psykologistuderende sidst på psykologistudiet ved Aarhus Universitet. Vi tilbyder individuel terapi, gruppeterapi såvel som parterapi for voksne, der på et tidspunkt i deres liv har været udsat for seksuelle overgreb samt deres pårørende.Til de pårørende tilbyder vi 4 timers psykoedukation og/eller et individuelt terapiforløb. Der er mulighed for at starte med psykoedukation og derefter fortsætte i et individuelt terapiforløb


Informationssamtale
Hvis man gerne vil starte i et terapiforløb hos Kvisten, skal man kontakte os vis mail eller telefon, og vi booker herefter en informationssamtale. I denne samtale danner vi os et overblik over den overgrebnes historie, baggrund, sociale netværk mv. Formålet med samtalen er, at vi kan vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe. Når vi i frivilliggruppen har undersøgt dette, kontaktes personen og informeres om vores tilbud. Typisk vil det være et individuelt forløb, hvor man mødes én gang om ugen á en times varighed.


Terapiens varighed
Terapiens varighed er meget forskellig, fra et par gange til et længerevarende forløb, det aftales mellem den enkelte rådgiver og klient.


Typisk vil man starte i et individuelt forløb, og senere - hvis muligheden foreligger - starte i et gruppeterapeutisk forløb.


Vi starter løbende gruppeforløb op, så henved dig gerne, hvis du er interesseret heri.


Er det for stort et skridt at starte i et egentligt terapiforløb, er man velkommen til at kontakte os pr. mail, eller via vores telefonrådgivning hver onsdag mellem 16-20.


Brugerbetaling
Vi har på Kvisten i Aarhus en brugerbetaling på 50 kr. pr. samtale. Pengene fra brugerbetalingen går primært til supervision og videreuddannelse af det frivillige personale.Gruppe for mænd
Kvisten påregner at starte en gruppe for mænd, der har været udsat for seksuelle overgreb, i januar 2015.
Hvis du ønsker at deltage kontakt os på: 60 70 72 57.Nyheder Aarhus:
Løbende opstart af terapigrupper for personer, der har været udsat for seksuelle overgreb.Nyheder Viborg:
I Viborg, Holstebro,Silkeborg og Randers er der terapigrupper for kvinder.Frivillige søges:
Kvisten Viborg søger terapeuter i Viborg, Skive, Holstebro og Randers. Ring: 60 70 72 57
_
_