“Kvisten er et sted, hvor der ingen fordømmelse er. Man bliver taget alvorligt, og man bliver hørt.”

-Hanne, 53 år fra Bording

“Der er et håb – fortællinger om en særlig indsats for mænd …”

Fem mænds beretninger om at deltage i mandegruppe

I bogen “Der er et håb” møder du fem mænd – Niels, Malte, Anders, Lars og Hans – der fortæller om deres oplevelser med at gå i gruppeterapi i nogle af Kvistens mandegrupper, hvilken forandring forløbet har skabt for dem og om deres egen historie. Der er nemlig et håb om at få det bedre:

“Selvom jeg selv havde det tungt og svært, så gav det mig nyt mod at opleve, at de andre kom videre.” Malte, Østjylland

152 mænd fra 49 forskellige kommuner har i  2017-2020 fået hjælp i Kvisten til at bearbejde traumatiske oplevelser med seksuelle overgreb i deres barndom og ungdom. Oplevelser, der har haft vidtrækkende og ødelæggende konsekvenser for deres liv.

Det har været muligt i kraft af, at Kvisten i 2017-2020 modtog driftsmidler fra Folketingets satspulje til en særlig indsats for mænd. Det er resultater af denne indsats, som bogen handler om.

I bogen møder du også psykoterapeut MPF og rådgiver i Kvisten, Henrik Buskov, der fortæller om den proces, som manden gennemgår, fra han starter i mandegruppen, og til han er klar til at sige farvel til den igen.

Jonas Lohmann Mikkelsen og Kurt Kyed er medlemmer af Kvistens Taskforce. De fortæller om at stå offentligt frem med deres historie om senfølger og seksuelle overgreb og på den måde at være med til at opspore mænd og kvinder, der har været udsat for seksuelle overgreb, og vise, at der er hjælp at få.

Kvistens direktør Lisbeth Høstgaard Mølller og bestyrelsesmedlem mm., Kurt Kyed, tegner et billede af fremtidens indsats for mænd – og kvinder – med senfølger efter seksuelle overgreb i barndom og ungdom.

Bogen er samtidig krydret med fakta om resultater af Kvistens arbejde med at give psykoterapi til mænd, individuelt og i grupper. Kvistens tilgang er, at det er traumerne fra overgrebene, som er selve årsagen til senfølgerne med komplekse sociale, mentale og psykiske problemstillinger, som både mænd og kvinder slås med i årevis.

Fotografierne i bogen står Jane Gisselmann for, og Mie Dissing, Dissing Grafisk, står for grafisk tilrettelæggelse og opsætning.

Her kan du købe bogen som e-bog.
Hvis du hellere vil købe bogen som et trykt eksemplar, skal du vælge “der er et håb” trykt eksemplar under relaterede varer nedenfor.

“Der er et håb”, e-bog

100,00 kr.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.