“Kvisten er et sted, hvor der ingen fordømmelse er. Man bliver taget alvorligt, og man bliver hørt.”

-Hanne, 53 år fra Bording

Dit bidrag gør en forskel for kvinder og mænd, der har været udsat for seksuelle overgreb

Som organisation, der udfører frivilligt socialt arbejde, er Kvisten afhængig af den økonomiske støtte, som vi modtager i form af gaver og donationer fra fonde, loger, virksomheder og privatpersoner. De er en forudsætning for:

  • gratis og anonym behandling til ofre for seksuelle overgreb
  • udvikling af nye projekter til støtte for målgruppen
  • uddannelse og supervision til de frivillige
  • formidle viden til fagpersoner i kommuner, psykiatri mm.
  • daglig drift af organisationen

Din støtte gør en forskel for den gode sag

“Ingen skal kæmpe alene med senfølger efter seksuelle overgreb” – og netop derfor er ethvert bidrag til Kvistens arbejde, stort som småt, værdsat og med til at gøre en mærkbar forskel.

Støtten til Kvisten er med til at sikre, at vi kan tilbyde terapi til voksne mænd og kvinder, der oplever senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen. Det er terapi, som udføres af frivillige psykoterapeuter, der alle brænder for at hjælpe de berørte videre i livet.

Lever du selv med senfølger, eller er du pårørende til en, der gør? Uanset hvad din situation er, så kan vi med dit bidrag gøre en forskel for mennesker, der har brug for hjælp til at håndtere de senfølger, der tynger dem i hverdagen. Gennem psykoterapi og rådgivende samtaler skaber vi et rum, hvor der er plads til netop at sætte ord på den indvirken følgerne har og har haft på deres liv.

Du kan støtte os direkte her på siden eller du kan sende din støtte via: 
Kvistens MobilePay: 552478 eller
Kvistens bankkonto: 9100 – 4501666144

Støt Kvisten

200,00 kr.5.000,00 kr.

Tak for dit bidrag!

Sådan bidrager du til Kvistens arbejde

Du støtter os ved at vælge en vare herunder og tilføje den til kurven.

Du kan betale med kreditkort (Visa, Visa/Dankort/Master4card), eller med Mobile Pay. Du vælger betalingsmetode på betalingssiden.

Hver variant er det beløb, du gerne vil støtte os med. Hvis du ønsker at støtte med et højere beløb, skal du bruge kontaktformularen nederst på siden, hvorefter vi vil kontakte dig.

Alle bidrag, store som små, gør en forskel! 

Godkendt frivillig organisation - få fradrag for dit bidrag

Kvisten skal hvert år indsamle mindst 100 pengegaver á minimum 200 kr. for at bevare godkendelsen som frivillig organisation fra SKAT. Det er den godkendelse, der blandt andet gør, at du kan få fradrag for dit bidrag til Kvisten.

Hvis du ønsker fradrag: 
Du skal kontakte Kvisten, hvis du ønsker skattefradrag for din donation. Vi sender en krypteret mail til dig, som du skal besvare med dine personlige oplysninger. Når vi har dine oplysninger, kan vi herefter indberette din donation til SKAT. Læs SKATs regler om fradrag ved donationer.

Støt med testamenteret arv

Som frivillig forening med et velgørende formål, må Kvisten modtage arv uden at betale afgift af den. Ønsker du at testamentere arv til Kvisten, anbefaler vi, at du tager kontakt til en advokat, der kan rådgive dig om at få skrevet dit ønske ind i et testamente.

De støtter Kvisten

pdj foundation
trygfonden logo
rådet for offerfonden logo
socialstyrelsen logo

Socialstyrelsen
TrygFonden Hovedstaden
TrygFonden Sjælland
TrygFonden Nordjylland
TrygFonden Midtjylland
TrygFonden Syddanmark
Poul Due Jensens Fond
Rådet for Offerfonden

Velliv
Grundfos’ Jubilæumsfond
Vækstcenter Nørre Snede
Soroptimisterne Aarhus
Soroptimisterne Herning
Dissing Grafisk

 

Kommuner:
Esbjerg, Haderslev, Tønder, Varde, Fredericia, Kolding, Vejle, Nyborg, Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Odense, Nordfyn, Assens, Middelfart,  Favrskov, Samsø, Silkeborg, Herning, Holstebro, Odder, Viborg, Aarhus, Jammerbugt, Aalborg, Hillerød, Rudersdal, Hvidovre, Høje-Taastrup, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Frederiksberg, Køge, Lejre, Slagelse, Guldborgsund, Vordingborg,

Vi takker samtidig alle de private, som også har valgt at støtte Kvistens arbejde!

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.