topbillede_small-1024x279

I digte får Janni luft for svære tanker

ARTIKELSERIE: Janni Sørensen er medlem af Kvistens Taskforce. Hun skriver digte om senfølger efter seksuelle overgreb.
topbillede_small-1024x279

Alle har et ansvar for at tale om seksuelle overgreb

Chenette Schou Tidemann fra Kvistens Taskforce vil bryde tavshed om hemmeligheder om seksuelle overgreb.
topbillede_small-1024x279
Kvisten vil forebygge byttedating blandt udsatte unge

“Ingen skal kæmpe alene med senfølger efter seksuelle overgreb”

Kvinder

Kvisten har en række gratis tilbud til dig som kvinde, der har været udsat for seksuelle overgreb, inden du blev 18 år. Det er psykoterapi individuelt eller i kvindegruppe, telefonrådgivning og kvindetræf.

Mænd

Er du mand og har du været udsat for seksuelle overgreb, inden du blev 18 år, er der hjælp at hente i Kvisten. Vi har tilbud om terapi individuelt eller i mandegrupper, telefonrådgivning og mandetræf.

Unge

Er du mellem 15-30 år, og er du blevet presset til sex, som du ikke brød dig om? Har du svært ved at mærke dine seksuelle grænser? Kvistens rådgivning til unge er måske noget for dig.

Støt os

Du kan være med til at gøre en forskel for voksne, der har brug for hjælp til at bearbejde oplevelser med seksuelle overgreb, som de var udsat for i opvæksten. Se hvordan du kan støtte Kvisten.

Senfølger

Oplevelser af seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen kan give dig alvorlige senfølger, også når du er voksen. Det er både sociale, mentale, psykiske og fysiske vanskeligheder.

Frivillig

Uden frivillige – ingen Kvisten. Vi passer godt på dig som frivillig, så du kan hjælpe vores brugere til at få det bedre. Som frivillig går du ind til fagligt fællesskab og udvikling af kompetencer.

Taskforce

Kvistens Taskforce af tidligere brugere står for formidling om at have senfølger efter seksuelle overgreb og Kvistens arbejde. Vi holder oplæg for fagpersoner, senfølgeramte og pårørende.

Fagperson

Savner du som fagperson viden om senfølger efter seksuelle overgreb i dit møde med borgeren? 
Vi klæder dig og dine kolleger på til samtalen og har behandlingstilbud til borgeren.

Læs de seneste nyheder fra Kvisten her

Chenette Schou Tidemann holder både sine egne foredrag og for Kvistens Taskforce..

Bryd tavshed og hemmeligheder

ARTIKEL SERIE: Chenette Schou Tidemann vil gennem Kvistens Taskforce bryde tavshed og dårlige hemmeligheder om seksuelle overgreb.

Chenette Schou Tidemann - Kvistens Taskforce - bryder tavshed om seksuelle overgreb.

Chenettes drive er børnene

Chenette Schou Tidemann fra Kvistens Taskforce brænder for at bryde tavshed om seksuelle overgreb ihjel for at være forbillede.

Chenette Schou Tidemann holder foredrag og er frivillig i Kvistens Taskforce

Kaosbarn uden identitet

ARTIKEL SERIE: Chenette Schou Tidemann (41) fortæller sin historie fra 'kaosbarn' efter seksuelle overgreb til frivillig i Kvistens Taskforce.

hænder

Ingen skal kæmpe alene med senfølger efter seksuelle overgreb

Kvisten tilbyder terapi til voksne over 18 år med senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen.

Hvis du har været udsat for seksuelle overgreb i din barndom eller ungdom, kan du have behov for at tale med nogen om det. I Kvisten tilbyder vi gratis hjælp til seksuelt misbrugte i form af psykoterapi – enten i individuelle forløb eller i en gruppe. Tilbuddet er til voksne – mænd såvel som kvinder – med senfølger efter seksuelle overgreb, som har fundet sted inden 18 årsalderen.

Vi tilbyder ligeledes rådgivende samtaler til pårørende, for hvem det kan være svært at rumme og som derfor kan have behov for at tale om de følelser og tanker, der vækkes. Læs mere om rådgivning til pårørende. 

Hvem er vi i Kvisten?

Kvisten er en landsdækkende social organisation (NGO), der er aktiv i ca. 44 kommuner i Danmark (2022). Det er gratis at få terapi og rådgivning i Kvisten for dig, der har oplevet seksuelle overgreb og krænkelser i barndommen og ungdommen. Terapi og rådgivning varetages af frivillige, der alle har enten en godkendt psykoterapeutisk uddannelse eller er psykolog og specialiseret i psykoterapi.

Kvisten er finansieret af fonde, støttepuljer, §18 midler fra kommuner samt donationer fra virksomheder og private. Derudover har Kvisten siden 2021 været på Finansloven. 

Du kan bidrage til Kvistens arbejde ved at støtte her!