Menu

Kontakt

Kontakt os på tlf. 88 44 81 41

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til Kvistens tilbud, er vores telefon 88 44 81 41 åben fra
mandag til torsdag i tidsrummet kl. 10-14

Har du spørgsmål af anden karakter, bedes du ringe på Kvistens hovedkontor på tlf. 88 44 81 40

Vi glæder os til at høre fra dig.

BEMÆRK: Visitationstelefonen holder lukket fra d. 25. marts 2024 til og med d. 2. april 2024. 

 

Kontakt os på mail

Vi kan også træffes på mail. Du er også velkommen til at sende din forespørgsel til vores kontor på info@kvistene.dk, hvor vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til lokale tilbud eller til det at være frivillig i Kvisten, kan du også kontakte koordinatoren i din region:

 

Til fagpersoner

Mails med personfølsomme oplysninger skal sendes til Kvistens E-boks, cvr. nr. 30 46 41 92. Vi kan ikke modtage mails sendt via Sikkerpost.

 

Medlemskab

For at modtage terapi i Kvisten – individuelt som i grupper – skal du være medlem. Et medlemskab koster 600 kr. pr. løbende 12 måneder. Medlemskabet betales ved opstart i terapi.

Levede vi ikke op til din forventninger?

Hvis du har modtaget rådgivning eller terapi i Kvisten, der ikke levede op til dine forventninger, eller på anden vis ikke har haft en god oplevelse med den behandling, du har mødt i Kvisten, så har du mulighed for at sende os din klage.

Telefonrådgivning

Kvistens gratis og anonyme telefonrådgivning er åben tirsdage kl. 17-20. Her kommer du til at tale med en af vores frivillige behandlere, som alle har en psykoterapeutisk uddannelse.

Telefonrådgivning tlf. 61 33 44 00