Menu

Støt Kvisten

Dit bidrag gør en forskel for kvinder og mænd, der har været udsat for seksuelle overgreb

Som organisation, der udfører frivilligt socialt arbejde, er Kvisten afhængig af den økonomiske støtte, som vi modtager i form af gaver og donationer fra fonde, loger, virksomheder og privatpersoner. De er en forudsætning for:

  • gratis og anonym behandling til ofre for seksuelle overgreb
  • udvikling af nye projekter til støtte for målgruppen
  • uddannelse og supervision til de frivillige
  • formidle viden til fagpersoner i kommuner, psykiatri mm.
  • daglig drift af organisationen

Din støtte gør en forskel for den gode sag

“Ingen skal kæmpe alene med senfølger efter seksuelle overgreb” – og netop derfor er ethvert bidrag til Kvistens arbejde, stort som småt, værdsat og med til at gøre en mærkbar forskel.

Støtten til Kvisten er med til at sikre, at vi kan tilbyde terapi til voksne mænd og kvinder, der oplever senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen. Det er terapi, som udføres af frivillige psykoterapeuter, der alle brænder for at hjælpe de berørte videre i livet.

Lever du selv med senfølger, eller er du pårørende til en, der gør? Uanset hvad din situation er, så kan vi med dit bidrag gøre en forskel for mennesker, der har brug for hjælp til at håndtere de senfølger, der tynger dem i hverdagen. Gennem psykoterapi og rådgivende samtaler skaber vi et rum, hvor der er plads til netop at sætte ord på den indvirken følgerne har og har haft på deres liv.

Du kan sende din støtte med via følgende muligheder:

  • Kvistens MobilePay: 552478
  • Kvistens bankkonto: 9100 – 4501666144

Støt Kvisten

Du kan sende din støtte med via følgende muligheder:

  • Kvistens MobilePay: 552478
  • Kvistens bankkonto: 9100 – 4501666144

Godkendt frivillig organisation – få fradrag for dit bidrag

Kvisten skal hvert år indsamle mindst 100 pengegaver á minimum 200 kr. for at bevare godkendelsen som frivillig organisation fra SKAT. Det er den godkendelse, der blandt andet gør, at du kan få fradrag for dit bidrag til Kvisten.

Hvis du ønsker fradrag

Du skal kontakte Kvisten, hvis du ønsker skattefradrag for din donation. Vi sender en krypteret mail til dig, som du skal besvare med dine personlige oplysninger. Når vi har dine oplysninger, kan vi herefter indberette din donation til SKAT. Læs SKATs regler om fradrag ved donationer.

Støt med testamenteret arv

Som frivillig forening med et velgørende formål, må Kvisten modtage arv uden at betale afgift af den. Ønsker du at testamentere arv til Kvisten, anbefaler vi, at du tager kontakt til en advokat, der kan rådgive dig om at få skrevet dit ønske ind i et testamente.

Køb bogen “Der er et håb”

Fem mænds beretninger om at deltage i mandegruppe

I bogen “Der er et håb” møder du fem mænd – Niels, Malte, Anders, Lars og Hans – der fortæller om deres oplevelser med at gå i gruppeterapi i nogle af Kvistens mandegrupper, hvilken forandring forløbet har skabt for dem og om deres egen historie. Der er nemlig et håb om at få det bedre:

“Selvom jeg selv havde det tungt og svært, så gav det mig nyt mod at opleve, at de andre kom videre.” Malte, Østjylland

152 mænd fra 49 forskellige kommuner har i  2017-2020 fået hjælp i Kvisten til at bearbejde traumatiske oplevelser med seksuelle overgreb i deres barndom og ungdom. Oplevelser, der har haft vidtrækkende og ødelæggende konsekvenser for deres liv.

Det har været muligt i kraft af, at Kvisten i 2017-2020 modtog driftsmidler fra Folketingets satspulje til en særlig indsats for mænd. Det er resultater af denne indsats, som bogen handler om.

Bogen er samtidig krydret med fakta om resultater af Kvistens arbejde med at give psykoterapi til mænd, individuelt og i grupper. Kvistens tilgang er, at det er traumerne fra overgrebene, som er selve årsagen til senfølgerne med komplekse sociale, mentale og psykiske problemstillinger.

Pris og bestilling
Bogen koster 175,- kr. inkl. forsendelse og kan købes ved at skrive en mail til administration@kvistene.dk med emnefeltet “Der er et håb”. Skriv din adresse og kontaktoplysninger i mailen, så sørger vi for at sende et eksemplar af bogen afsted til dig.