“Kvisten er et sted, hvor der ingen fordømmelse er. Man bliver taget alvorligt, og man bliver hørt.”

-Hanne, 53 år fra Bording

Velkommen til Kvistens telefonrådgivning

Telefonrådgivningen er rådgivning til voksne, der har været udsat for seksuelle overgreb i barndommen og ungdommen og til pårørende. Rådgivningen er gratis og anonym.

Ved telefonerne sidder Kvistens frivillige terapeuter. De frivillige er uddannede psykoterapeuter med specialviden inden for området. I Kvistens telefonrådgivning tilbyder vi rådgivning og ikke behandling. Hvis vores telefonrådgivere vurderer, at rådgivningen ikke er tilstrækkelig, vil vi tale med dig om, hvilke andre tilbud, der bedst muligt kan hjælpe dig i netop den situation, du står i.

Hvis der er travlt på telefonrådgivningen, og du ikke kan komme til med det samme, er du meget velkommen til at prøve igen senere. En samtale kan vare op til 45 min, men også kortere tid, hvor ventetiden kan variere.

Anonymitet

Samtalen mellem dig og vores telefonrådgiver er anonym. Det vil sige, at samtalen ikke bliver optaget, at dit telefonnummer ikke bliver registreret og at samtalen kun kan høres af den rådgiver, du taler med. Alle telefonrådgivere har desuden tavshedspligt. 

Når samtalen starter, vil du blive spurgt om faktuelle oplysninger såsom alder, køn og bopælskommune, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Oplysningerne vil ligeledes blive anvendt til at holde statistik over kald på telefonrådgivningen. 

Kontakt rådgivningen på:

Telefonrådgivning: 61 33 44 00

brain puzzle

Telefonrådgivning tirsdage 17-20

Telefonrådgivning: 61 33 44 00

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.