“Kvisten er et sted, hvor der ingen fordømmelse er. Man bliver taget alvorligt, og man bliver hørt.”

-Hanne, 53 år fra Bording

Nyheder

Kvistens tilbud

Kvindetræf kommer til Viborg

Kvistens Kvindetræf er et anonymt, åbent og uforpligtende tilbud til seksuelt misbrugte kvinder, som åbner torsdag 28. april 2022 kl. 17-19 i Viborg.

Kvistens Taskforce holder offentligt oplæg om at bryde tavsheden om seksuelle overgreb.
Kvistens tilbud

Mød Taskforce i Nykøbing F

Torsdag 21. april kl. 19.00 på Biblioteket i Nykøbing F: Du er velkommen uanset, om du selv har været udsat for overgreb, er pårørende eller blot er nysgerrig.

Fonde og donationer

Styrket indsats i Hovedstadsregionen

Med en donation på 900.000 kr. fra TrygFonden vil Kvisten rekruttere flere frivillige og styrke indsatsen for seksuelt misbrugte voksne.

Kvistens tilbud

København får kvindetræf

Tirsdag 22. marts 2022 åbner Kvisten et nyt kvindetræf for kvinder i hovedstadsområdet, der har været udsat for seksuelle overgreb i opvæksten.

Foreningen

Frivilligkoordinator i Nordjylland

Ansøgningsfristen er udløbet. Vi søger en frivilligkoordinator til at lede vores engagerede frivillige i Nordjylland. Du skal give faglig sparring…

Kvistens tilbud

Kvindetræf åbner i Herning

Kvindetræf for voksne kvinder med senfølger efter seksuelle overgreb åbner i Herning tirsdag 22. februar 2022. Det er anonymt, gratis og uforpligtende.

Foreningen

Generalforsamling i Kvisten

Kvisten afholder ordinær generalforsamling søndag 13. marts 2022 på Viborg Vandrerhjem, Vinkelvej 36 i Viborg for medlemmer af foreningen.

Tali Aviram (t.v.) og Mette Wegmann er tovholdere for Kvindetræf i Køge.
Kvistens tilbud

Kvindetræf i Køge

Kvindetræf i Køge er et anonymt, åbent og uforpligtende tilbud til kvinder, der har senfølger efter seksuelle overgreb. Det foregår tirsdage i ulige uger.

Fonde og donationer

Tillidsbaseret donation

Poul Due Jensens Fond donerer 3 mio. kr. til Kvisten i 2022-2023. Det sker med en ’tillidsbaseret donation’, så Kvisten kan fokusere på kerneopgaven.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.